Cine este DaGe CJD System și cu ce vă poate ajuta?

Alaturi de noi, compania ta primeste suportul IT de care afacerea și angajații tăi au nevoie. DaGe CJD System externalizează integral sau lucrează alături de departamente IT interne, astfel încât să îți susțină obiectivele de afaceri. Avem peste 10 ani de experiență și asigurăm pentru tine și compania ta acoperirea riscurilor informatice, a situațiilor de nefuncționare a sistemelor IT și oferim angajaților tăi suportul tehnic necesar pentru evitarea întreruperilor în activitate. Împreună, afacerea ta exploatează beneficiile tehnologiei în scopul dezvoltării accelerate.

 

CLIENȚII NOSTRI OBȚIN ALĂTURI DE NOI:

 • ZERO întreruperi ale activității din cauza infrastructurii IT. Acestea vor fi istorie
 • Cerințe de support rezolvate în timp scurt
 • Monitorizare permanentă 24/7
 • Siguranta datelor personale și nu numai
 • Garantarea securității informatice printr-un sistem de identificare proactivă a atacurilor informatice
 • Reducerea cheltuielilor alocate IT-ului și buget previzibil
 • Control detaliat al activitații de suport IT și rapoarte de livrare pentru decizii manageriale bazate pe informații concrete

Serviciile oferite de DaGe CJD System

Compania ta are nevoie de suport IT profesional pentru evitarea situatiilor IT care ii pot afecta cresterea si obtinerea unui avantaj competitiv superior. Prin externalizarea serviciilor IT, iti oferim suportul IT necesar in sustinerea activitatii angajatilor tai si a proceselor interne zilnice. Alaturi de specialistii nostri, beneficiezi de garantarea serviciilor si control detaliat al activitatii de suport, reducerea cheltuielilor alocate IT-ului, protectia datelor si garantarea securitatii informatice, functionarea neintrerupta a solutiilor IT printr-o monitorizare 24/7 si ai cu 80% mai putine intreruperi ale activitatii zilnice.

 • Administrare servere
 • HelpDesk utilizatori
 • Interventii in timp garantat
 • Suport comunicatii Internet
 • Administrare baze de date (ERP/CRM)
 • Monitorizare in timp real
 • Administrare solutii de securitate externa
 • ServiceDesk statii de lucru
 • Audit GDPR

Soluții moderne de management IT

Soluții software ce garantează o organizare detaliată a infrastructurii clientilor. Dotările Hardware și software, de ultimă generație ce ajută la eliminarea riscurilor asupra afacerii datorită licențierii acestora. Reducerea numărului de întreruperi a activității și controlul asupra livrării serviciilor IT.

Provocări

Dezvoltare continuă. În orice companie, o singură persoană nu este suficientă pentru a evidenția soluțiile optime care să fie compatibile cu creșterea și dezvoltarea companie dvs. Angajarea mai multor experți din domeniu poate fi o adevarată provocare financiară.
Asigurarea continuității activității, este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă companiile. În acest context, funcționarea în parametrii normali a serverelor, pe care ruleaza bazele de baza pentru aplicațiile deținute, este esențială.
Securitatea datelor pentru companiile ce nu au un furnizor IT, delegat în a monitoriza infrastructura, este expusă oricărui risc extern dar și intern de amenințările privind scurgerea datelor din companie. În plus, lipsa unei evidențe asupra rețelei wireless facilitează accesul necontrolat al utilizatorilor, atât intern, cât și extern.

Soluții propuse și servicii IT oferite

 • Colaborarea cu echipa DaGE CJD System va debuta cu realizarea unei evaluări IT inițiale a infrastructurii deținute, în care vor fi identificate riscurile și amenințările existente. Dupa auditul IT, clientul va avea datele necesare din partea specialiștilor noștri pentru updatarea arhitecturii IT, care să respecte standardele de securitate și de funcționare necesare desfășurării activității curente.
 • Infrastructură nouă. În cazul în care, compania necesită un server nou, mai performant, acesta se va înlocui cu un server performant, care sa ofere o putere de calcul și scalabilitate sporită. Pe acesta vor fi configurate două mașini virtuale. Serverul de e-mail și serverul pe care vor fi instalate aplicațiile de contabilitate din companie.
 • Suportul IT pentru utilizatori și stații de lucru. Prin serviciile de monitorizare a echipamentelor și suportul IT oferit, angajații vor primi sprijinul adecvat pentru desfășurarea activităților. De asemenea, comunicarea prin e-mail va fi securizată prin tehnologia de tip SSL.
 • Back-up al datelor: Pentru a preveni pierderea sau distrugerea datelor din evenimente neplacute, acesta se va realiza la o dată stabilită de comun acord și actualizată permanent cu date noi. Prin colaborarea cu echipa noastră, clientul va beneficia de monitorizare continuă, 24/7, a echipamentelor și sistemelor de lucru. SLA garantat contractual și suport IT proactiv pentru utilizatori.

Rezultate

 • Continuitatea activitatilor. Noua infrastructură și soluțiile implementate vor perimte companiei să atingă un nivel nou de performanță în derularea proceselor și operațiunilor zilnice, care aduc valoare atât pe plan intern, cât și extern, clienților acesteia.
 • Scalabilitate. Bazate pe o tehnologie modernă, noile servere, atât fizice, cât și virtuale cresc gradul de procesare a datelor și a aplicațiilor principale. Oferă scalabilitatea de care are nevoie compania și adaptabilitate pentru noi planuri de creștere.
 • Performanta. Încă de la început, clientul nostru va beneficia de experiența unei echipe de profesioniști IT, care oferă suportul adecvat și serviciile IT de care are clientul nevoie pentru a se dezvolta și pentru a-și crește performanța. Într-o companie mica, suportul IT devine o componenta esențiala în procesul de creștere a acesteia, specialiștilor IT revenindu-le în totalitate sarcina de a oferi proactivitate și soluții personalizate specifice. Astfel, angajații se pot focusa pe propriile task-uri și se pot baza pe sisteme performante și funcționale, care să le crească productivitatea și să-i susțină în demersurile de dezvoltare a companiei.